Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι Έλληνας επαγγελματίας μπασκετμπολίστας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι Έλληνας επαγγελματίας μπασκετμπολίστας με καταγωγή από τη Νιγηρία. Γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 1994. Έχει ύψος 2,08 μ.[1] και παίζει στη θέση Σμολ φόργουορντ αλλά κάποιες φορές και σε Πόιντ γκαρντ. Ο αδερφός του, Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι, επίσης, επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Το ψευδώνυμό του είναι “Το ελληνικό φρικιό”. Συμπεριλήφθηκε στο NBA Draft 2013 στη θέση 15 από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ολυμπιακος vs Μάντεστερ Γιουνάιτεντ στους “16”

Κλήρωση-πρόκληση για τον Θρύλο! Ο Ολυμπιακός στους “16” του Champions League θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν από τις πρώτες επιλογές των ερυθρολεύκων. Το πρώτο ματς στον Πειραιά και ο επαναληπτικός στην Αγγλία. Αντίπαλος που βρισκόταν στις πρώτες προτιμήσεις των ερυθρολεύκων.

Τέλχα-Τέλχα

Η κλήρωση του Ολυμπιακού

Την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους “16” του Champions 

League. Στις 25 Φεβρουαρίου το ματς στο Φάληρο, στις 19 Μαρτίου η ρεβάνς στην Αγγλία.

Την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι ερυθρόλευκοι στην πρώτη φάση των νοκ άουτ για τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη και η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στο

Ολντ Τράφορντ του Μάντσεστερ.

Να σημειωθεί πως τα πρώτα παιχνίδια στη φάση των “16” θα διεξαχθούν στις 18, 19 και 25, 26 Φεβρουαρίου στην έδρα των δεύτερων, ενώ οι επαναληπτικοί στην έδρα των πρώτων στις 11, 12 και στις 18, 19 Μαρτίου.

Για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά θα ακολουθήσει νέα κλήρωση στις 21 Μαρτίου. Οι πρώτοι προημιτελικοί θα γίνουν 1-2 και οι επαναληπτικοί 8-9 Απριλίου, ενώ οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν 22-23 και οι επαναληπτικοί 29-30 Απριλίου.

Μανώλης Κορασίδης

Η Ελλάδα στο Mundial στην Βραζιλία

Η Ελλάδα δίνει το παρών για δεύτερη συνεχόμενη φορά, και τρίτη συνολικά, σε τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου.

Η κλήρωση έβγαλε αντιπάλους σχετικά άγνωστους για την Ελλάδα, που κληρώθηκε στον τρίτο όμιλο με Κολομβία,Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία.

Σε μία πρώτη ανάγνωση, ο όμιλος θα μπορούσε να είναι πολύ δυσκολότερος, δεδομένου πως δεν υπάρχει το λεγόμενο «μεγαθήριο» από τις παραδοσιακές μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου.

Από την άλλη φαίνεται πως και οι τέσσερις ομάδες έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για να πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις, που οδηγούν στους «16» της διοργάνωσης.

Μήτρογλου εκτος !!!

 

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον τελευταίο αγώνα με την Άντερλεχτ χωρίς το αστέρι της ομάδας τον Κώστα Μήτρογλου.Ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού στάθηκε άτυχος στη φάση του 78΄ καθώς σε διεκδίκηση της μπάλας τραυματίστηκε στο γόνατο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί κάκωση στον έσω πλάγιο και θα μείνει για 15-20 ημέρες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Την Πέμπτη θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του. .

Ολυμπιακός vs Πάρι Σέν Ζερμέν

Τα ματς της 5ης αγωνιστικής πλησίαζαν προς το τέλος τους… Είχαμε φτάσει κοντά στο 90′ και ο Ολυμπιακός κρατούσε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), που σε συνδυασμό με το 2-2 στο Άντερλεχτ- Μπενφίκα, τον έφερνε στους “16” του Champions League.

Η ομάδα του Μίτσελ θα έπαιρνε την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της, μια αγωνιστική πριν το τέλος των ομίλων. Και το καλύτερο; Χωρίς να ηττηθούν ούτε μια φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι! Μοιάζει ιδανικό και μακρινό σενάριο, αλλά ήταν πραγματικότητα!

 

 

NBA

Tο  NBA επιτέλους ξεκίνησε .Οι παίκτες είναι σε πλήρη φόρμα βάζοντας καταπληκτικά καλάθια. Απίστευτες κινήσεις και καρφώματα που μένεις άφωνος δημιουργούνται από κορυφαίους μπασκετμπολίστες. Αν αυτό ήταν η αρχή η συνέχεια αναμένεται να είναι εξωπραγματική!

Football League KEAS

Το τοπικό πρωτάθλημα  ποδοσφαίρου στην Κέα ξεκίνησε την Κυριακή 10-11-13. Η πρώτη αγωνιστική τελείωσε με πολλές νίκες αλλά και ήττες και με πάρα πολλά goal . Η Δεύτερη αγωνιστική που είναι την Κυριακή 17-11-13  θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ιουλίδας  και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τα αποτελέσματα των αγώνων.